Política d’ enviaments i devolucions

Costs dels enviaments

Els costs dels enviaments es calculen automàticament a través de la nostra web en funció de la ubicació i elecció de l’enviament del comprador. Qualsevol tipus de taxes de duanes són a càrrec del comprador.

Terminis d’entrega

La teva comanda es prepararà al llarg de les 72h posteriors a la teva compra. Una vegada preparada, s’enviarà i arribarà a casa teva en les següents 48/72h segons l’elecció a l’hora de fer la compra.

Es pot donar el cas que els articles que has sol·licitat no es trobin en estoc, si això passa ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per informar-te de la situació i que siguis tu qui decideixi si prefereixes esperar que te l’enviem o cancel·lar la comanda, reemborsant l’import d’aquest.

Aquests terminis d’entrega es corresponen al primer intent per part de l’agència de transport de la seva entrega, en cas d’estar absent, haver-nos facilitat una adreça incompleta o no haver-nos facilitat un telèfon de contacte per tal que el missatger et comuniqui l’entrada fallida, no podem fer-nos responsables del retard en el termini d’entrega.

És important que abans de fer la comanda, repassis que la teva adreça és la correcta. Si la teva adreça estigués malament i fos necessari tornar a expedir la comanda, tindríem que fer-te un càrrec extra de la reexpedició. Si us plau, fixa´t bé en les teves dades.

Els terminis d’expedició indicats són orientatius. En qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret al client a exigir cap indemnització.

Política de devolució

Els productes que treballem mitjançant la tècnica de l’ecoprint seran sempre diferents. Les peces que es veuen a les fotografies de la web, no correspondran a les rebudes pel que fa a l’estampació botànica i tints naturals, ja que totes les nostres peces són diferents i úniques.

Si en rebre el producte el client no està conforme amb la peça rebuda, tindrà un termini de 15 dies naturals per exercir qualsevol canvi o devolució, corrent el client amb les despeses de tramesa de la devolució del producte. A partir del moment d’arribada del paquet, HATIMU disposa de 14 dies naturals per a la devolució de l’import del producte després d’haver revisat que estigui en perfectes condicions.

En cas que el client vulgui fer un canvi, s’haurà de fer càrrec de les despeses d’enviament derivades de la devolució del producte o del reintegrament de les taxes de duana.

Als productes de Rams Hatimu, les 3R i peces fetes a mida, no s’admeten canvis ni devolucions, ja que són peces fetes a mida i personalitzades per a cada client.

HATIMU no es fa responsable dels colors resultants de transmetre els pigments dels rams ja que cada flor i cada fulla transmet un color diferent, que no correspon al color de les flors i fulles al natural.

Devolucions d’enviament

Per tornar el vostre producte, heu d’enviar el vostre producte a: {adreça física}.

Seràs responsable de pagar les teves pròpies despeses d’enviament per retornar el teu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es descomptarà del vostre reemborsament.

Depenent del lloc on viviu, el temps que pot trigar a arribar-vos al vostre producte intercanviat pot variar.

Si torneu articles més cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament amb seguiment o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebem el vostre article retornat.

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella es buidaTornar a la botiga